. EMOSIP DVEŘNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA H1139
IP DVEŘNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA H1139 - obrázek produktu


IP DVEŘNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA H1139

1 789 Kč

1 479 Kč bez DPH

Dostupnost (eshop):
na dotaz obnovit dostupnost
Dostupnost (prodejna):
na dotaz
Kód zboží: ZE219986099863 (3010001139)
Běžná cena: 1 861 Kč (při objednání mimo eshop)

Popis produktu

Videovrátný nové generace H1139 ulehčí život nejenom všem příchozím, ale hlavně vám samotným. Jeho venkovní kamerovou jednotku spárujete jednoduše s jakýmkoli chytrým telefonem (se systémem Android i iOS), který se tak promění v přenosný videotelefon. Díky tomu svou návštěvu na dálku oslovíte a vpustíte ji dovnitř z jakékoli části domu.

Ke kamerové jednotce připojíte až 5 mobilů nebo tabletů. Komunikovat s návštěvou může však vždy jen jeden člen rodiny – který přijme hovor jako první.

Žádné vrtání do zdi ani kopání do země

Tuto sadu tvoří tedy jen venkovní kamerová jednotka s nočním viděním (s adaptérem) a domácí melodický zvonek (na 3 tužkové baterie), který vás pro jistotu také upozorní na člověka u branky nebo vchodových dveří – pro případ, že mobil nebudete mít zrovna po ruce.

Kamerová jednotka komunikuje s mobilem i zvonkem bezdrátově, na vlnách vaší domácí WiFi. Proto abyste ji zprovoznili, nemusíte kopat do země ani vrtat do zdi. Nainstalujete ji za pár minut pomocí trochy silikonu a několika malých šroubků. Potom už si jen zdarma stáhnete do svého mobilu nebo tabletu příslušnou aplikaci (jak ji zprovoznit a následně používat vysvětlujeme krok po kroku v návodu) a můžete se těšit na první návštěvu.

Specifikace:

produkt IP videovrátný
počet tlačítek kamerové jednotky 1
antivandal provedení kamerové jednotky ne
barevné snímání ano
napájení 12 V DC
počet vodičů (monitor/zámek/napájení) UTP
požadovaná kabeláž UTP patch (RJ45)
snímací prvek kamery 1/25 CMOS 720p
přísvit kamery ano, do 150 cm
aplikace pro vzdálenou správu iOS, Android
rozměr kamerové jednotky 80 × 156 × 63 mm
funkce zabezpečení detekce pohybu s funkcí alarmu
krytí IP44
ovládání smartphone/tablet
úhel záběru kamery 70°
připojení LAN/Wi-Fi
ovládání dveřního zámku ano
instalace povrchová
prodejní obal 1 ks, krabice
energetická třída neuvádí se
záruční doba 2 roky

IP kamerová jednotka WiFi, EMOS H1139


Až u vás příště zazvoní návštěva, už na ni nekřičte z okna, neházejte po ní klíče a nenechávejte ji dlouho čekat u branky. Přivítejte ji jako civilizovaný člověk, ať se s vámi cítí dobře už od prvního okamžiku.





Spáruje se s mobilním telefonem i tabletem


Videovrátný nové generace H1139 ulehčí život nejenom všem příchozím, ale hlavně vám samotným. Jeho venkovní kamerovou jednotku spárujete jednoduše s jakýmkoli chytrým telefonem (se systémem Android i iOS), který se tak promění v přenosný videotelefon. Díky tomu svou návštěvu na dálku oslovíte a vpustíte ji dovnitř z jakékoli části domu. Ke kamerové jednotce připojíte až 5 mobilů nebo tabletů. Komunikovat s návštěvou může však vždy jen jeden člen rodiny – který přijme hovor jako první.



Žádné vrtání do zdi ani kopání do země


Tuto sadu tvoří tedy jen venkovní kamerová jednotka s nočním viděním (s adaptérem) a domácí melodický zvonek (na 3 tužkové baterie), který vás pro jistotu také upozorní na člověka u branky nebo vchodových dveří – pro případ, že mobil nebudete mít zrovna po ruce. Kamerová jednotka komunikuje s mobilem i zvonkem bezdrátově, na vlnách vaší domácí WiFi. Proto abyste ji zprovoznili, nemusíte kopat do země ani vrtat do zdi. Nainstalujete ji za pár minut pomocí trochy silikonu a několika malých šroubků. Potom už si jen zdarma stáhnete do svého mobilu nebo tabletu příslušnou aplikaci (jak ji zprovoznit a následně používat vysvětlujeme krok po kroku v návodu) a můžete se těšit na první návštěvu.



Možnost vyfotit nebo si natočit nezvaného hosta


Ať k vám dorazí ve dne nebo v noci, mobil vás na ni upozorní voláním (hodně podobným běžnému nebo Skype hovoru). Jakmile ho přijmete, ihned uvidíte na displeji svého mobilu obličej příchozího. Jestliže jde o vítaného člověka, stiskem jednoho tlačítka mu na dálku odemknete branku nebo vchodové dveře. A jestli ne? Obličej nezvaného hosta si bleskově vyfotíte nebo natočíte na video, které se následně uloží do paměti vašeho telefonu. V tomto případě je propojení s mobilním telefonem obzvlášť užitečné – i když budete daleko od domova, nikdo to nepozná. Tak vás domácí videotelefon H1139 ochrání před zloději.



Bezpečný domov 24 hodin denně


Jestliže nebydlíte zrovna v klidné a bezpečné lokalitě, aktivujte si detekci pohybu. Díky ní bude kamerová jednotka střežit vytyčený prostor po celý den a jakmile zaznamená podezřele zvýšenou aktivitu v okolí vstupu do vašeho domu, okamžitě vás o tom informuje. Tak bude vaše rodina v pohodlí a bezpečí.

Obsah balení

  • dveřní kamerová jednotka
  • montážní stříška (ke kamerové jednotce)
  • napájecí zdroj
  • melodický zvonek
  • upevňovací šrouby




Logo EMOSEMOS již více než 30 let nabízejí výrobky drobného domácího elektra. Pod značkou EMOS naleznete zejména baterie, světelné zdroje a svítidla pro domácí i průmyslové použití, prodlužovací přívody, svítilny, antény, drobná elektronická zařízení - multimetry, zkoušečky, zvonky.
Více informací na www.emos.cz/

Produkt IP DVEŘNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA H1139 se nachází v kategorii Zvonky a kukátka, výrobce EMOS

Odkazy

Technické parametry


Výrobce: EMOS
EAN: 8592920046869
P/N: 3010001139
Záruka [m]: 24


 

Copyright © 2004-2023 EO.CZ