. SEGAPC - Football Manager 2020
PC - Football Manager 2020 - obrázek produktu


PC - Football Manager 2020

869 Kč

718 Kč bez DPH

Dostupnost (eshop):
na dotaz obnovit dostupnost
Dostupnost (prodejna):
na dotaz
Kód zboží: SS82907872 (5055277036165)
Běžná cena: 938 Kč (při objednání mimo eshop)

Popis produktu

Postarej se, aby tvé názory našly dobrého využití a dělej si věci po svém v nové sezóně oblíbeného fotbalového simulátoru Football Manager 2020. Každé rozhodnutí se počítá!

Vstup do živoucího, dýchajícího fotbalového světa, který klade největší důraz právě na vás. Zde na tvém názoru záleží! Tohle je svět, který odměňuje plánování a znalosti, ale na rozdíl od ostatních her zde není žádný předpřipravený konec ani scénář, podle kterého musíš jít - pouze nekonečné možnosti a příležitosti. Každý klub má svůj příběh a je na tobě, abys ho vytvořili.

Říká se, že fotbal je hra snů. Inu, manažeři jsou speciální druh snílků. Oni nevidí problémy, pouze příležitosti: šanci ukázat těm nejlepším z celého světa, co umí, šanci rozvíjet a zavádět novou fotbalovou filosofii, šanci vychovávat talenty, šanci pozvednout klub do nových výšin a ukončit čekání na vítězný pohár. Jak se dostaneš na vrchol, je čistě na tobě... Rozhodovat se budeš sám a stejně tak budeš čelit i následkům...

VÝVOJÁŘSKÉ CENTRUM

Převezmi plnou kontrolu nad fungováním svého týmu v novém, všeobjímajícím centru. Vychovávej mladé hvězdy od příchodu do vašeho klubu, přes dorosteneckou úroveň, dokud nebudou připraveny na akci v prvním týmu.

VIZE KLUBU

Rozvíjej kulturu, pracuj s vedením kvůli dosažení dlouhodobých cílů a naplánuj směřování svého klubu pro nadcházející sezónu. Vize klubu se netýká jen zasedací místnosti: má vliv na přestupy, herní styl a očekávání od konkurence, zatímco se snažíš posílit identitu svého klubu a splnit víceleté milníky.

PLÁNOVÁNÍ HERNÍ DOBY

Zcela nový způsob, jak definovat postavení hráče ve tvém mužstvu. Začleň aktuální i budoucí herní dobu do délky smlouvy, čímž jasně určíš cestu od okrajového hráče po hvězdu týmu a cokoliv mezi tím.

ZÁKULISNÍ TÝM

Díky novým rolím, radám a interakcím je tvůj tým důležitější než kdy dřív a také na něm víc záleží. Větší spolupráce napříč mnoha oblastmi přibližuje hru struktuře skutečného zákulisního týmu.

VYLEPŠENÍ GRAFIKY

Nový design modelů hráčů a manažerů, vylepšené nasvícení a přepracovaný vzhled hřiště - to vše vytváří dosud ten nejrealističtější a nejhezčí zážitek ze zápasu.



Produkt PC - Football Manager 2020 se nachází v kategorii PC hry, výrobce SEGA

Technické parametry


Výrobce: SEGA
EAN: 5055277036165
P/N: 5055277036165
Záruka [m]: 24


eo.cz patička kontakt +420 606 622 826 patička email obchod@eo.cz patička facebook

Chci odebírat akční nabídky:

 

Copyright © 2004-2023 EO.CZ