. COMGADPS3 - Farming Simulator 2015
obrazek


PS3 - Farming Simulator 2015

959 Kč

793 Kč bez DPH

Dostupnost (eshop):
na dotaz obnovit dostupnost
Dostupnost (prodejna):
na dotaz
Kód zboží: PC8290636358
Běžná cena: 1 036 Kč (při objednání mimo eshop)

Popis produktu

V novém díle se dočkáte nejbohatšího a nejpodrobnějšího zemědělského simulátoru, který se pochlubí novým grafickým i fyzikálním enginem, stejně tak novými vizuálními efekty, novým rozhraním, novými herními mechanikami a i novým a rozsáhlým herním prostředím.

,,Podobně jako předchůdci, tak i Farming Simulator 15 vám umožní čelit každodenním problémům moderního zemědělce. Budete pěstovat plodiny, prodávat své produkty, starat se o dobytek a spravovat a rozvíjet svůj vlastní zemědělský komplex ve dvou obrovských otevřených světech s novým severským prostředím."

,,Herní engine byl ve Farming Simulator 15 kompletně přepracován, hra se nyní pochlubí novými vizuálními efekty a grafickým ztvárněním, které je mnohem propracovanější a detailnější než v předešlých verzích. Těšit se můžete na fotorealistické ztvárnění vozidel."

,,V lese budete mít k dispozici řadu nových vozidel a strojů určených speciálně pro tuto činnost. Jde o harvestory, řetězové pily, štěpkovače a dokonce i přívěsy. Tyhle stroje obohatí dlouhý seznam zemědělských strojů, které byly vytvořeny podle originálních předloh. Hra zahrne značky Case IH, Deutz-Fahr a Lamborghini, stejně tak New Holland, Ponsse a mnoho dalších."

,,Jak se dalo očekávat, Farming Simulator 15 bude mít kromě singleplayeru i rozsáhlý on-line režim, kterým vám umožní až s 15 hráči spravovat svou farmu za využití oficiálních modu, i těch vytvořených komunitou, včetně vozidel, vybavení a dokonce i map."



Produkt PS3 - Farming Simulator 2015 se nachází v kategorii , výrobce COMGAD

Technické parametry


Výrobce: COMGAD
EAN:
P/N:
Záruka [m]: 24


eo.cz patička kontakt +420 606 622 826 patička email obchod@eo.cz patička facebook

Chci odebírat akční nabídky:

 

Copyright © 2004-2023 EO.CZ