. ASUSASUS X705UA 17,3"/ i3-6006U/ 256GB SSD/ 4G/ W10 šedý
ASUS X705UA 17,3"/ i3-6006U/ 256GB SSD/ 4G/ W10 šedý - obrázek produktu


ASUS X705UA 17,3"/ i3-6006U/ 256GB SSD/ 4G/ W10 šedý

11 920 Kč

9 851 Kč bez DPH

Dostupnost (eshop):
na dotaz obnovit dostupnost
Dostupnost (prodejna):
na dotaz
Kód zboží: NA185X705UABX318T (X705UA-BX318T)
Běžná cena: 12 218 Kč (při objednání mimo eshop)

Popis produktu

Model: Asus X705UA
Operační systém: Windows 10 (64bit)
Procesor: Intel® Core™ i3-6006U Processor, 2.0GHz (3M Cache)

Paměť: 4 GB DDR4
Pevný disk: 256 GB M.2 SSD
Optická mechanika: Bez optické mechaniky
Displej: 17.3" HD+ 1600x900 Anti-Glare - matný
Grafická karta: Intel® HD graphics 620

Polohovací zařízení: TouchPad
Podsvícená klávesnice: Ne
Numerická klávesnice: Ano
Web kamera: VGA Web Camera (Fixed type)
Čtečka otisků prstů: Ne

LAN: LAN 10/100/1000 Mbps
Bezdrátová komunikace:

  • WI-FI 802.11ac
  • Bluetooth 4.1 (Dual band) 1*1

USB:

  • 2x USB 2.0
  • 1x USB 3.0
  • 1x USB3.1 Type C (Gen 1)

Další konektory:

  • 1x Headphone-out & Audio-in Combo Jack
  • 1x RJ45 LAN Jack for LAN insert
  • 1x HDMI

čtečka paměťových karet: SDXC
Baterie: 3-cell Li-ion 42WHrs
Napájení: 45W AC Adapter

Barva: Star Grey (Šedá)
Rozměry: 411x23x270 mm (ŠxVxH)
Hmotnost: 2.10 kg (3 cell battery)
Záruka: 2 roky



Obraz, který vás pohltí, inteligentní produktivita.

ASUS VivoBook je perfektní kombinací krásy a výkonu. Je k dispozici ve více barvách a povrchových úpravách. VivoBook 17 má operační systém Windows 10 a je poháněn procesorem až 7. generace Intel® Core™ i7 s pamětí až 16 GB RAM a grafickou kartou až NVIDIA® GeForce® 940MX* (*pouze u vybraných modelů). Může se pochlubit designem s dvojí možností ukládání, který kombinuje rychlé datové přenosy SSD s velkými kapacitami pevného disku. Je to ideální notebook pro každodenní práci a zábavu.
* Specifikace se mohou lišit podle regionu.

Výkon

Ohromující výkon

ASUS VivoBook 17 může být poháněn nejnovějším procesorem sedmé generace až Intel Core i7 s kapacitou paměti až 16 GB DDR4 RAM a grafickou kartou NVIDIA až GeForce 940MX pro plynulý obraz a skvělé herní zážitky. Disponuje také dvoukanálovou Wi-Fi 802.11ac pro super rychlé připojení k internetu.

Windows 10

Až Intel

Core i7

Až 940MX

NVIDIA GPU

Až 16GB

DDR4 RAM

802.11ac

Dvoupásmová Wi-Fi

Displej

Obraz, který vás pohltí

VivoBook 17 může být vybaven Full HD displejem se 100% sRGB barevným gamutem pro skutečně dokonalé vizualizace a živé barvy. A díky panelu o úhlopříčce 17,3 palce máte pocit, že máte vlastní přenosné kino.

Obraz

Užijte si svět barev díky technologii ASUS Splendid

Technologie vizuální optimalizace ASUS Splendid poskytuje nejlepší obraz pro jakýkoli typ obsahu. Obsahuje čtyři režimy zobrazení, ke kterým lze přistupovat jediným kliknutím. Normální režim je ideální pro každodenní použití a úkoly; Živý režim optimalizuje kontrast a přináší úžasné fotografie a video. Režim Eye care snižuje úroveň modrého světla, čímž snižuje namáhání očí; A manuální režim umožňuje přizpůsobení barev.

Obraz

Perfektní video do posledního pixelu

Technologie ASUS Tru2Life Video udělá z jakéhokoliv videa úžasný zážitek. Díky inteligentním algoritmům optimalizuje ostrost a kontrast každého pixelu v každém snímku o 150%, čímž vytváří neuvěřitelně živé a realistické snímky!

Dvě možnosti úložného zařízení

Super rychlý přenos dat, vysoká úložná kapacita

Dvojitá možnost úložišť notebooku ASUS VivoBook 17 poskytuje to nejlepší z obou světů - bleskové rychlosti až 512 GB SSD a velkou paměťovou kapacitu až 2TB pevného disku. Nainstalujte aplikace na jednotce SSD pro super rychlou dobu odezvy a použijte pevný disk pro uložení velkých souborů, například filmů, hudebních knihoven, či fotoalb.

Rozhraní

Kompletní možnosti připojení, včetně USB Typu C™

Port USB 3.1 s reversibilním konektorem USB Typu C™ umožňuje snadné a rychlé připojení všech periferií. USB 3.1 poskytuje rychlosti přenosu dat až 5Gb/s, což je až 10x vyšší rychlost, než poskytuje připojení USB 2.0! Můžete pracovat s velikými soubory fotografií, hudby, či videa. Jejich přenos je bleskový - například přenos filmu o veliti 2 GB trvá méně než dvě vteřiny.

HDMI

Type-C

USB 3.1

USB 2.0 x 2

SD Card

Design

Živé barvy, ohromující povrchové úpravy

Stylový VivoBook 17 je k dispozici ve vysoce lesklých barvách Hvězdné šedi (Star Gray) a Perleťově bílé (Pearl White).

Zvuk

Široké možnosti zvuku. Vyladěno odborníky

ASUS SonicMaster je kombinací hardwarového, softwarového zvukového vyladění navrženého s cílem poskytnout vám ty nejlepší zvukové zážitky. Profesionální kodek zajišťuje přesné kódování a dekódování zvuku, zatímco zesilovače, velké reproduktory a rezonanční komory zajišťují výkonné hlubší basy. Další zpracování a ladění signálu pomáhají upřesnit jemné detaily, filtrovat šum a vylepšují čistotu zvuku. Výsledkem je zvuk, který vás pohltí.

Zvuk

Plně optimalizovaný zvuk

ASUS Audio Wizard je výkonný software, který usnadňuje dosažení ideální zvukové rovnováhy pro jakýkoli typ obsahu. Nabízí také ruční možnosti nastavení, abyste mohli plně ovládat váš mixážní pult. Režim hudby vdechne život vašim oblíbeným skladbám; Filmový režim vytváří dokonalý doprovodný zvuk pro vaše filmy, režim Záznam optimalizuje nastavení křišťálově čistého nahrávání zvuků; Herní režim poskytuje skutečně dokonalý zážitek ze zvuku vašich her a režim Mluvené slovo zvyšuje srozumitelnost dialogu v reálném čase v libovolné aplikaci.

Dotyk

Ledově chladný, i po hodinách nepřetržitého používání

Chlazení notebooků je důležité, protože přímo ovlivňuje vaše zkušenosti s užíváním vašeho počítače. Technologie ASUS IceCool využívá inteligentní řízení ventilátorů, tenké tepelné trubky a praktický design k vytvoření efektivního chladicího systému, který udržuje průměrnou teplotu povrchu opěrky dlaně nižší než 35°C - o více než o dva stupně nižší, než je teplota těla. To umožňuje robustní chladicí výkon a tím poskytuje dokonalý uživatelský komfort.

SuperBattery

Bezpečné rychlé nabíjení a delší životnost baterie

Notebooky ASUS VivoBook jsou vybaveny technologií ASUS SuperBattery, která nabízí 3x delší životnost než standardní lithium-iontové baterie. Vysoce kvalitní baterie je doplněna o novou technologii nabíjení ASUS Battery Health, která prodlužuje životnost baterie a zpomaluje přirozenou dlouhodobou ztrátu kapacity baterie a tím pomáhá zajistit její prodlouženou životnost. Integrovaná technologie rychlého nabití nabíjí baterii na 60% za pouhých 49 minut.

3x

delší životnost

nabití 60%

Za 49 minut


Upozornění:

Popis, obrázky a jednotlivé parametry se mohou lišit v závislosti na zvoleném modelu a konfiguraci.


Logo ASUSSpolečnost ASUS, začínající jako malá firma s několika málo zaměstnanci a zabývající se výrobou základních desek, patří dnes mezi technologicky nejvyspělejší a nejprodávanější značky smartphonů, tabletů, monitorů, notebooků, počítačových komponent a široké škály herního, ale i profesionálího příslušenství. Produkty společnosti můžeme nalézt téměř ve všech odvětvích trhu s IT.
Více informací na www.asus.com

Produkt ASUS X705UA 17,3"/ i3-6006U/ 256GB SSD/ 4G/ W10 šedý se nachází v kategorii , výrobce ASUS

Technické parametry


Výrobce: ASUS
EAN:
P/N: X705UA-BX318T
Záruka [m]: 24


eo.cz patička kontakt +420 606 622 826 patička email obchod@eo.cz patička facebook

Chci odebírat akční nabídky:

 

Copyright © 2004-2023 EO.CZ