. EMOSSADA VIDEOTELEFONU H2014
SADA VIDEOTELEFONU H2014 - obrázek produktu


SADA VIDEOTELEFONU H2014

6 936 Kč

5 732 Kč bez DPH

Dostupnost (eshop):
na dotaz obnovit dostupnost
Dostupnost (prodejna):
na dotaz
Kód zboží: DE219986099862 (3010000121)
Běžná cena: 7 214 Kč (při objednání mimo eshop)

Popis produktu

Moderní dotykový monitor + kamerová jednotka s nočním viděním

Skvělá volba pro moderní rodiny, které mají zdravý přístup k novinkám v oblasti techniky i životního stylu. Od teď už nemusíte sprintovat k brance nebo domovním dveřím pokaždé, když na vás někdo zazvoní. Šetřete si energii na příjemnější aktivity.

Domácí videotelefon H2014 tvoří bílý dotykový monitor s barevným displejem a venkovní odolná kamerová jednotka s nočním viděním (v provedení „antivandal“). Do své předsíně si tak pořídíte stylový doplněk umocňující pozitivní první dojem z vaší domácnosti, zatímco do služby ven nastoupí ostrý nonstop hlídač, kterému nic neunikne.

Jakmile někdo zazvoní u vaší branky, stačí dojít k monitoru, a stisknutím jednoho tlačítka si návštěvu prohlédnete i s ní promluvíte. Je vítaná? Pomocí dalšího tlačítka jí otevřete branku nebo pojízdnou bránu.

Spáruje se s mobilním telefonem i tabletem

V případě, že máte velký dům a jeden monitor vám nestačí, nekupujte nic navíc. Tento videovrátný komunikuje prostřednictvím WiFi s mobilními telefony i tablety. Stáhněte si aplikaci až do 5 chytrých zařízení (jak na to detailně popisujeme v návodu) a mějte přehled o svých návštěvách z jakéhokoli koutu svého domu, města i světa.

Specifikace:

velit displeje 7"
provedení (sluchátko/hands free) hands-free
barevný displej ano
možnost nahrávání ne
ovládání zámku a pojezdu brány dveřní zámek, pojezd brány
intercom ne
počet melodií 8
montáž na stěnu
napájení monitoru 12 V DC (součástí balení)
napájení kamerové jednotky z monitoru
regulace hlasitosti ano, 2 úrovně
možnost připojení CCTV kamer ne
aplikace pro vzdálenou správu Windows, iOS, Android
možnost připojení do sítě a vzdáledné spravování ano
počet tlačítek kamerové jednotky 1
antivandal provedení kamerové jednotky ano
požadovaná kabeláž UTP nebo SYKFY 5 × 2 × 0,5
počet vodičů (monitor/zámek/brána) 4+2+2
přísvit kamery ano, do 150 cm
snímací prvek kamery 1/3 CCD s IR přísvitem
barva bílá
rozměr monitoru 215 × 150 × 20 mm
rozměr kamerové jednotky 50 × 130 × 47 mm
úhel záběru kamery 70°
zdroj součástí balení ano
krytí IP44
prodejní obal 1 ks, krabice
energetická třída neuvádí se
záruční doba 2 roky

Domácí videotelefon EMOS H2014




Moderní dotykový monitor + kamerová jednotka s nočním viděním


Skvělá volba pro moderní rodiny, které mají zdravý přístup k novinkám v oblasti techniky i životního stylu. Od teď už nemusíte sprintovat k brance nebo domovním dveřím pokaždé, když na vás někdo zazvoní. Šetřete si energii na příjemnější aktivity. Domácí videotelefon H2014 tvoří bílý dotykový monitor s barevným displejem a venkovní odolná kamerová jednotka s nočním viděním (v provedení „antivandal“). Do své předsíně si tak pořídíte stylový doplněk umocňující pozitivní první dojem z vaší domácnosti, zatímco do služby ven nastoupí ostrý nonstop hlídač, kterému nic neunikne. Jakmile někdo zazvoní u vaší branky, stačí dojít k monitoru, a stisknutím jednoho tlačítka si návštěvu prohlédnete i s ní promluvíte. Je vítaná? Pomocí dalšího tlačítka jí otevřete branku nebo pojízdnou bránu.



Spáruje se s mobilním telefonem i tabletem


V případě, že máte velký dům a jeden monitor vám nestačí, nekupujte nic navíc. Tento videovrátný komunikuje prostřednictvím WiFi s mobilními telefony i tablety. Stáhněte si aplikaci až do 5 chytrých zařízení (jak na to detailně popisujeme v návodu) a mějte přehled o svých návštěvách z jakéhokoli koutu svého domu, města i světa.




Možnost vyfotit nebo si natočit nezvaného hosta


Propojení této sady s chytrým telefonem nebo tabletem vám umožňuje komunikovat s lidmi u vašeho zvonku nejenom z jakékoli místnosti v domě, ale i mimo něj. Stačí mít připojení k internetu a kdo vám stojí u branky se podíváte odkudkoli. Proto i když bude váš dům zrovna prázdný, nikdo nic nepozná. Tak odradíte případné zloděje, kteří často nejprve zvoní, aby se ujistili, že je „čistý vzduch“. Když se u vaší branky opravdu objeví někdo, kdo se vám nebude pozdávat, vyfoťte si ho nebo nahrajte na video. Vše se uloží do paměti vašeho mobilního zařízení.



Bezpečný domov 24 hodin denně


Pro ještě lepší pocit si můžete také aktivovat detekci pohybu. Tak bude kamerová jednotka nad zvonkem 24 hodin denně monitorovat prostor před brankou a jakmile zaznamená podezřele zvýšený pohyb v dohledu, okamžitě vám dá vědět. Díky tomu i na služební cestě nebo na dovolené můžete usínat s pocitem, že je váš domov v bezpečí.



Obsah balení

  • dveřní kamerová jednotka
  • montážní stříška (ke kamerové jednotce)
  • monitor
  • montážní rámeček pro monitor
  • napájecí zdroj
  • upevňovací šrouby



Logo EMOSEMOS již více než 30 let nabízejí výrobky drobného domácího elektra. Pod značkou EMOS naleznete zejména baterie, světelné zdroje a svítidla pro domácí i průmyslové použití, prodlužovací přívody, svítilny, antény, drobná elektronická zařízení - multimetry, zkoušečky, zvonky.
Více informací na www.emos.cz/

Produkt SADA VIDEOTELEFONU H2014 se nachází v kategorii Chytrá domácnost, výrobce EMOS

Odkazy

Technické parametry


Výrobce: EMOS
EAN: 8592920046852
P/N: 3010000121
Záruka [m]: 24


eo.cz patička kontakt +420 606 622 826 patička email obchod@eo.cz patička facebook

Chci odebírat akční nabídky:

 

Copyright © 2004-2023 EO.CZ